Αρχική Σελίδα Νέα

Πλεονεκτήματα του φουσκωτού σκάφους

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας διογκώσιμες αθλητικές βάρκες για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
εργαστήκαμε με το Stone για 4 έτη, οι βάρκες είναι υψηλές - ποιότητα χωρίς κανένα πρόβλημα. οι πωλητές τους είναι όλοι πολύ καλοί και επαγγελματικοί.

—— Paulo Άντερσον

Ο Stone έχει την πολύ ισχυρή ικανότητα Ε&Α, η οποία προσάρμοσε πολλά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το όργανο μας. επιθυμία να υπάρξει η καλύτερη συνεργασία με το Stone στην ευρύτερη περιοχή marinetime.

—— Ο Δρ Kamran Khan

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Πλεονεκτήματα του φουσκωτού σκάφους

Πλεονεκτήματα του φουσκωτού σκάφους

 

Οι διογκώσιμες βάρκες είναι διογκώσιμες βάρκες που χρησιμοποιούνται ευρέως στον αθλητισμό νερού όπως ο ελεύθερος χρόνος, η αναψυχή, η αλιεία, η αλιεία, κ.λπ., και έχουν τα πλεονεκτήματα ελαφριές και ευπροσάρμοστες. Έναντι των παραδοσιακών σκαφών, οι διογκώσιμες βάρκες είναι ασφαλέστερες και μπορούν να προσαρμόσουν ένα ευρύ φάσμα των νερών.

 

Οι διογκώσιμες βάρκες, μικρές σε μέγεθος, με τους προωστήρες που προστίθενται στην πρύμνη, η ταχύτητα της ναυσιπλοΐας μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά. Ευρέως χρησιμοποιημένος στην αναψυχή νερού, διαδικασίες αναψυχής, αλιεύοντας, αλιείας και άλλου νερού. Κατά γενική ομολογία, ο διογκώσιμος σωλήνας πλευστότητας ολόκληρης της βάρκας διαιρείται σε πολλαπλότητα των ανεξάρτητων αεροθαλάμων, και στα χωρίσματα παρέχεται το υψηλό ερμητικότητα. Όταν οι μεμονωμένοι αεροθάλαμοι βλάπτονται, τα άλλα μέρη διατηρούν ακόμα την ικανοποιητική πλευστότητα, και οι παρακείμενοι δύο αεροθάλαμοι είναι ακόμα περισσότεροι όταν βλάπτεται συγχρόνως η πολυ-αίθουσα, ολόκληρη η βάρκα έχει ακόμα κάποια πλευστότητα.


Ολόκληρη η βάρκα έχει μια καλή αντι-βυθίζοντας ιδιοκτησία. Όταν ολόκληρη η βάρκα είναι ήδη στο μέγιστο φορτίο (το όριο ασφάλειας), ακόμα κι αν την ολόκληρη βάρκα γεμίζουν με το νερό, επιπλέει ακόμα στην επιφάνεια!


Δεδομένου ότι υπάρχουν επιπλέοντες σωλήνες και στις δύο πλευρές της διογκώσιμης βάρκας, η δυνατότητα του κλίσης της φλούδας στο νερό είναι μικρή, και υπάρχει μια ειδική δοκιμή σταθερότητας στο σχέδιο και την κατασκευή του προϊόντος, έτσι ακόμα κι αν υπάρχει ένας μεγάλοι αέρας και ένα κύμα στο μέγιστο φορτίο, την δεν θα ανατραπεί οριζόντια!


Έναντι ξύλινου, οι βάρκες αργιλίου και φίμπεργκλας, διογκώσιμες βάρκες είναι αποσπάσιμες και εύκαμπτες, και έχουν έναν καλό απομονωτή αντι-αντίκτυπου. Επειδή η διογκώσιμη βάρκα είναι πολύ ελαφριά, εάν είναι η ίδια δύναμη αλόγων ή η ίδια έναντι της ταχύτητας, είναι ανώτερη από άλλες μικρές βάρκες από την άποψη της ταχύτητας και της οικονομίας καυσίμων!

 

Χρόνος μπαρ : 2010-12-05 17:23:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Stone Yacht Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Grace Li

Τηλ.:: 86-15505323188

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)